logo-page logo-page

Vàries localitats de la Comunitat Valenciana celebren les festes de Moros i Cristians

Les localitats d'Alcoi i Banyeres de Mariola celebren a finals d'aquest mes d'abril la festivitat de Moros i Cristians i ho fan amb sengles programes plens d'activitats per gaudir, sobretot, de les acolorides desfilades que caracteritzen aquests actes.

Alcoians i alcoianes comencen les festes el dia 21 d'abril, una festa declarada d'Interés Turístic Internacional. Entre tots els actes destaquen el #diadelsmusics, en homenatge a les bandes de música, les dianes matineres, entrades de moros i cristians, processons, despertaesambaixades ... Consulta tots els actes a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcoi https://www.alcoi.org/ca/portal/index.html.

També el municipi de Banyeres de Mariola se suma a aquesta festa tan arrelada a la Comunitat Valenciana. És per això que a partir de 22 d'abril podreu gaudir de les festes de Moros i Cristians i les festes en honor a Sant Jordi, que comprenen ofrenes florals, desfilades, mascletaescercaviles, ... Més informació en https://www.portademariola.com/

Segueix aquestes i altres festes de la Comunitat Valenciana a les xarxes socials de Terra de Festes, a la nostra web i www.terradefestes.es i descarrega't l'APP.